Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Neesen, herbergierster, gedoopt te Buggenum op 20 juli 1779, dochter van Matthias Neesen en Catharina Coenen.


Zij is getrouwd te Buggenum op 7 mei 1811 met
Guillaume Joseph Hinzen, molenaarsknecht, geboren te Waldfeucht (D) op 17 mei 1781, zoon van Leonardi Hinzen en Gertruijd Pflippen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Josephina Mechtildis, dienstmeid en landbouwster, geboren te Heel op 11 november 1811.
    Zij is getrouwd te Beegden op 22 januari 1834 (1) met Christiaan Loven, dienstknecht, geboren te Beegden op 21 januari 1813, zoon van Gerardus Loven en Oda Verlinden.
    Zij is getrouwd te Beegden op 30 juli 1838 (2) met Henricus Adams, landbouwer, geboren te Beegden op 16 december 1808, zoon van Nicolas Adams en Jacomine Coolen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina