Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina Hubertina Janssen, dienstbode, geboren te Neer op 12 maart 1932, overleden te Horn op 2 april 1963, dochter van Peter Hubertus Janssen en Gertrudis Hubertina Olders.


Zij is getrouwd te Neer op 17 december 1956 met
Johannes Mathias Hubertus Peeters, opperman, geboren te Beesel op 20 februari 1927, overleden op 10 april 2015, zoon van Peter Joannes Peeters en Jacoba Janssen.
(Hij is later getrouwd te Neer op 5 november 1965 met Wilhelmina Maria Schreurs, dienstbode, geboren te Neer op 25 oktober 1926, overleden te Panningen op 28 december 2017, gecremeerd te Baexem op 3 januari 2018, dochter van Jacobus Schreurs en Catharina Hubertina Caelers. (Zij had eerder een relatie met N.N..))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina