Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lambertus Curvers, metselaar, geboren te Buggenum op 14 maart 1872, wonende aldaar, overleden te Swalmen op 2 november 1946, zoon van Peterus Curvers en Maria Sophia Joosten.


Hij is getrouwd te Buggenum op 4 september 1905 met
Johanna Hubertina Geraets, dienstbode, geboren te Neer op 9 maart 1877, wonende te Neer op Hanssum, te Buggenum en te Swalmen, overleden te Buggenum op 29 mei 1943, dochter van Bernardus Geraets en Gertrudis Schreurs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina