Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Hendrikus Ploem, tuinier, geboren te Neer op 5 februari 1901, overleden te Swalmen op 2 juni 1956, zoon van Anthonius Ploem en Mechtildis Vissers.


Hij is getrouwd te Kerkrade op 3 februari 1939 met
Cornelia Maria Hubertina Füsers, geboren te Swalmen op 13 september 1907, overleden te Roermond (Z) op 30 december 1982, begraven te Boukoul, dochter van Christiaan Hubertus Füsers en Joanna Jubertina Creemers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina