Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Maris.


Zij was gehuwd met
Winandus Wulems.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Therese Hubertina, geboren te Roermond op 22 september 1819, overleden te Neer op 11 september 1906.
    Zij is getrouwd te Roermond op 17 juni 1843 met Joseph Arnold Breuer.
  • 2 : Catharina Hubertina, landbouwster, geboren te Roermond op 16 augustus 1831, overleden te Neer op 3 oktober 1899.
    Zij is getrouwd te Roermond op 25 februari 1862 met Hendrik Derikx, koetsier en landbouwer, geboren te Neer op 18 april 1825, overleden aldaar op 19 november 1878, zoon van Joannes Dirix en Elisabeth van Lier.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina