Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Peeters, gedoopt te Swalmen op 16 juli 1789, overleden aldaar op 19 februari 1857, dochter van Jacobus Peeters en Joanna Custers.


Zij is getrouwd te Swalmen op 28 juli 1810 met
Albert Diels, landbouwer, gedoopt te Maasniel op 25 november 1786, overleden te Swalmen op 23 december 1854, zoon van Joris Diels en Margaretha van Herten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Jacobus, landbouwer, geboren te Swalmen op 12 december 1811, ongehuwd overleden te Neer op 28 juli 1899.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina