Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Craembruikers, geboren te Belfeld op 11 november 1780, wonende aldaar, dochter van Mathieu Craambruckers en Joanne Derkx.


Zij is getrouwd te Belfeld op 20 juli 1819 met
Sibert Schoeren, dagloner, geboren te Belfeld op 10 december 1772, wonende aldaar, zoon van Laurent Schoeren en Marie Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Elize, landbouwster, geboren te Belfeld op 6 oktober 1818, overleden te Neer op 16 september 1896.
    Zij is getrouwd te Belfeld op 10 juli 1855 met Johannes Joosten, dagloner, knecht en landbouwer, geboren te Neer op 14 juni 1825, wonende te Gresradt, overleden te Neer op 14 februari 1895, zoon van Peter Joosten en Ide Joosten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina