Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Maria Christina Otten, wonende te Grubbenvorst.


Zij is getrouwd te Grubbenvorst op 28 april 1815 met
Franciscus Wilhelmus Steegh, wonende te Grubbenvorst.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella Gertrudis, geboren te Grubbenvorst op 22 augustus 1822.
    Zij was gehuwd (1) met Victor de Louw.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 3 januari 1879 (2) met Mathias van den Bosch, timmerman en landbouwer, geboren te Meerlo op 18 juli 1810, zoon van Jacobus van den Bosch en Gertrudis Janssen.
    (Hij is eerder getrouwd te Maasbree op 29 april 1839 met Margaretha Engels, geboren te Baarlo op 31 augustus 1815, dochter van Leonard Engels en Maria Martens. Hij is eerder getrouwd te Beesel op 30 mei 1850 met Hendrina Helena Meuter, geboren te Beesel op 7 oktober 1803, dochter van Joseph Anton Meuter en Maria Gertruid Thewissen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina