Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Didderiens, geboren te Baexem op 24 september 1915, wonende te Roggel en te Belgie, overleden te Maaseik op 21 februari 1998, dochter van Andries Bernardus Didderiens en Hubertina Elisabeth Nijs.


Zij is getrouwd te Baexem op 9 februari 1945 met
Peter Mathias Hubertus Naus, landbouwer en stucadoor, geboren te Roggel Ophoven op 28 april 1915, wonende te Ophoven (B) en te Roggel Ophoven, overleden te Maaseik (B) op 28 november 1982, zoon van Andreas Hubertus Naus en Joanna Geenen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina