Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodoor Hubert Timmermans, landbouwer, geboren te Sint Odiliënberg op 8 september 1854, overleden te Baarlo op 30 mei 1879, zoon van Hendrik Hubert Timmermans en Maria Catharina Puts.


Hij is getrouwd te Buggenum op 3 mei 1897 met
Anna Gertrudis Christina Schreurs, geboren te Buggenum op 3 maart 1864, overleden te Ulestraten op 27 maart 1906, dochter van Theodorus Schreurs en Anna Maria Goumans.
(Zij is later getrouwd te Maasbree op 4 juli 1898 met Nicolaas Jozef Demacker, landbouwer, geboren te Spaubeek op 27 mei 1852, overleden te Ulestraten op 24 december 1933, zoon van Peter Demacker en Maria Agnes Beltgens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina