Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henricus Kuijpers, landbouwer, geboren te Haelen op 16 januari 1825, overleden aldaar op 9 april 1897, zoon van Christianus Cuijpers en Petronilla van den Acker.


Hij is getrouwd te Haelen op 16 april 1855 met
Angeline Mertens, landbouwster, geboren te Haelen op 16 december 1818, overleden aldaar op 11 februari 1899, dochter van Carolus Josephus Wilhelmus Mertens en Mathea Hobus.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Petronella, geboren te Haelen op 3 mei 1862, overleden aldaar op 31 mei 1873.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina