Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marie Geerlings, geboren te Roggel op 1 mei 1808, wonende te Helden en te Roggel, overleden te Neer op 15 maart 1889, dochter van Gabriel Geerlings en Gertrudis Bitsen.


Zij is getrouwd te Roggel op 3 juni 1856 (1) met
Gerardus Berghs, akkerknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 15 januari 1805, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 juni 1859, zoon van Leonardus Berghs en Maria Arits.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 26 april 1827 met Elisabetha Roost, dienstmeid, geboren te Grathem op 27 mei 1799, wonende te Roggel, overleden aldaar op 24 december 1852, dochter van Ferdinand Roost en Catharina Kolers.)

Zij is getrouwd te Roggel op 5 januari 1863 (2) met
Jean Houben, dienstknecht en akkerman, geboren te Roggel op 22 maart 1815, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 september 1878, zoon van Joannes Houben en Angelina Lemmens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina