Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Joosten, dienstmeid, geboren te Kessel rond 1793, wonende te Baarlo, dochter van Bernaard Joosten en Maria Teresia Beurskens.


Zij is getrouwd te Kessel op 10 mei 1811 met
Jan Gisbert Geurtz, landbouwer, geboren te Kessel rond 1781, wonende te Baarlo, zoon van Jan Geurtz en Dorothe Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Therese, geboren te Baarlo rond 1812, overleden te Kessel op 4 april 1816.
  • 2 : Pieter, landbouwer, geboren te Baarlo Gemeente Maasbree op 21 juli 1818, wonende te Kessel, overleden aldaar op 12 december 1886.
    Hij is getrouwd te Kessel op 20 mei 1851 met Johanna Martina Timmermans, landbouwster, geboren te Kessel op 10 december 1820, wonende aldaar, overleden na 1893, dochter van Conrard Timmermans en Engel Mertens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina