Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Johannes Hermans, landbouwer, geboren te Neer op 6 juni 1887, overleden te Leveroij op 7 mei 1931, begraven te Leveroy, zoon van Johannes Hermans en Johanna Hubertina Hamans.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 11 november 1913 met
Anna Catharina op Heij, geboren te Heythuysen op 20 februari 1889, overleden te Leveroy op 11 augustus 1964, begraven aldaar, dochter van Martinus Hubertus op Heij en Anna Maria Deckers.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Augustinus Martinus Johannes, geboren te Nederweert op 9 december 1922, overleden aldaar op 10 oktober 1927.
  • 4 : Doodgeboren kind, geboren te Nederweert op 16 oktober 1926.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina