Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Joanna Beatrix Majolée, geboren te Ohé en Laak op 13 november 1775, wonende aldaar, dochter van Jean Majolée en Elisabeth van Kempen.


Zij is getrouwd te Ohé en Laak op 12 oktober 1803 met
Theodorus Kanters, timmerman, geboren te Ohé en Laak op 15 januari 1778, wonende aldaar, zoon van André Kanters en Veronique Engelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Veronica, geboren te Ohé en Laak rond 1808, wonende aldaar, overleden voor 1872.
    Zij is getrouwd te Stevensweert op 20 november 1840 met Adamus Janssen, timmerman en landbouwer, geboren te Stevensweert rond 1803, wonende te Ohé en Laak, overleden na 1872, zoon van Mathijs Janssen en Margaretha Telders.
  • 2 : Joannes Mathias, pastoor te Neer van 1859 tot 1888 en lid van het Burgelijk Armbestuur te Neer, geboren te Ohé en Laak op 15 november 1816, overleden te Neer op 16 april 1888.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina