Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Cuijpers, geboren te Kessel op 20 november 1858, wonende te Neer op Hanssum, dochter van Petrus Johannes Cuijpers en Agnes Kruijtzer.


Zij is getrouwd te Kessel op 30 januari 1885 met
Renier Hubert Giesbertz, bakker, winkelier en machinist, geboren te Kessel op 17 maart 1856, zoon van Joannes Conrardus Gisberts en Joanna Maria Catharina Kessels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Hubertina, geboren te Neer op 29 november 1885, overleden aldaar op 25 december 1885.
  • 2 : Conrardus Hubertus, stucadoor, geboren te Neer op 2 maart 1887, overleden te Mülheim A/d Ruhr (D) op 11 januari 1943, begraven te Mülheim-Broich.
  • 3 : Pieter Hubert, machinist, geboren te Kessel op 11 februari 1889, overleden te Sittard (Z) op 11 maart 1964.
    Hij is getrouwd te Kessel op 4 mei 1922 met Petronella Theodora Wilhelmina van Sas, geboren te Huisseling en Neerloon rond 1897, dochter van Johannes van Sas en Jacoba van Bon.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina