Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerard Jozef van de Winkel, geboren te Horst op 8 november 1872, overleden te Baexem op 18 september 1945, zoon van Pieter Mathijs van de Winkel en Maria Gertruda Kleuskens.


Hij was gehuwd (1) met
Anna Maria Kuppens.

Hij is getrouwd te Baexem op 11 januari 1927 (2) met
Maria Gertrudis Cuijpers, modemaakster, geboren te Baexem op 1 november 1867, overleden te Haelen op 10 mei 1956, dochter van Francis Cuijpers en Maria Elisabeth Peters.
(Zij is eerder getrouwd te Baexem op 11 mei 1889 met Ludovicus Hubertus Coenen, molenaar, graanmolenaar en broodbakker, geboren te Nunhem op 13 september 1857, overleden te Baexem op 10 maart 1923, zoon van Jean Coonen en Jeanne van Lier.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina