Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacob Linssen, commies en gepensioneerd brigadier, geboren te Kessel op 3 december 1804, wonende aldaar, overleden te Neer op 13 april 1881, zoon van Matheus Linssen en Maria Johanna de Beij.


Hij is getrouwd te Vlodrop op 30 april 1850 met
Anne Catrine Verstraelen, geboren te Neer op 26 februari 1816, wonende te Kessel en te Venlo, overleden te Nederweert op 29 oktober 1894, dochter van Guillaume Verstraelen en Gertrudis Roncken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Johanna Gertrudis, dienstmeid en winkelierster, geboren te Vlodrop op 20 januari 1851, overleden te Nederweert op 24 juni 1932.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 25 juni 1875 met Francis Koolen, sluiswachtersknecht, geboren te Asten op 14 september 1841, overleden te Nederweert op 6 september 1902, zoon van Martinus Koolen en Wilhelmina van de Waarsenburg.
  • 3 : Josephine Petronella Maria Hubertina, dienstmeid, geboren te Bergen rond 1862.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 29 april 1889 met Henricus Franciscus Knapen, bakker, geboren te Nederweert op 4 oktober 1859, zoon van Peter Martinus Knapen en Maria Elisabeth Winckels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina