Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Mathias van den Eertwegh, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 24 februari 1754, overleden aldaar op 31 augustus 1822, zoon van Petrus van den Eertwegh en Aldegundis van Laer.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 13 februari 1817 met
Johanna Maria Gielen, landbouwster, gedoopt te Roggel op 11 juli 1767, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden te Roggel op 6 september 1830, dochter van Joannes Gielen en Maria Blocquen.
(Zij is eerder getrouwd te Roggel op 30 mei 1786 voor de kerk met Johannes Raemaeckers, landbouwer, gedoopt te Roggel op 12 februari 1754, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 augustus 1806, zoon van Gerard Raemaekers en Elisabeth Stappers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina