Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lucia Schatten, wonende te Maaseik (B) en te Roggel, overleden te Maaseik (B) op 7 september 1794.


Zij was gehuwd met
Andrees Luyten, geboren te Maaseik (B) rond 1727, wonende aldaar, overleden te Roggel op 21 mei 1802, zoon van Jean Luyten en Jeanne Wintraken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, linnenwever, geboren te Maaseik (B) op 9 april 1771, wonende te Roggel, overleden aldaar op 22 december 1832.
    Hij is getrouwd te Roggel op 15 mei 1830 met Hendrina Willekens, dagloonster, gedoopt te Roggel op 3 maart 1793, wonende aldaar en te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 7 maart 1866, dochter van Jacobus Willekens en Ida Hendrix.
    (Zij is later getrouwd te Neer op 5 november 1834 met Godefridus Reijnders, kleermaker, gedoopt te Neer op 1 september 1795, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 17 april 1840, zoon van Gerardus Reynders en Cornelia Heuts. (Hij is eerder getrouwd te Neer op 9 mei 1826 met Beatrix Keijsers, naaister, gedoopt te Neer op 16 mei 1792, wonende te Neer in de Steeg, overleden te Neer op 16 januari 1833, dochter van Leonardus Keijsers en Cornelia Schrijnewerckers.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina