Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Helena Vestjens, dienstmeid, geboren te Roggel op 21 mei 1888, dochter van Hendricus Vestjens en Anna Maria Sillekens.


Zij is getrouwd te Meijel op 17 april 1909 met
Peter Antoon Philipsen, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Meijel op 16 augustus 1887, overleden te Deurne op 27 januari 1967, zoon van Martin Philipsen en Petronella Verdeuzeldonk.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella Hendrika Maria, dienstbode, geboren te Meijel rond 1910.
    Zij is getrouwd te Meijel op 10 mei 1937 met Gerardus Engelbertus Verhaag, landbouwer, geboren te Meijel rond 1906, zoon van Pieter Mathijs Verhaag en Catharina Verstappen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina