Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronilla Craenen, dienstmeid, geboren te Roggel op 4 juni 1827, overleden te Sevenum op 30 mei 1888, dochter van Matias Craenen en Cornelia van Horne.


Zij is getrouwd te Sevenum op 25 oktober 1875 met
Gerard van der Sterren, dagloner, geboren te Sevenum op 10 september 1830, zoon van Jan van der Sterren en Barbara van Endhoven.
(Hij was weduwnaar van Catharina Hermans, overleden te Sevenum op 15 augustus 1875.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina