Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marguerita Craenen, dienstmeid, geboren te Roggel op 3 maart 1825, overleden te Baarlo op 5 december 1877, dochter van Matias Craenen en Cornelia van Horne.


Zij is getrouwd te Maasbree op 17 april 1861 met
Jacob Zeetsen, dagloner, geboren te Baarlo op 1 augustus 1810, zoon van Michiel Zeetsen en Elisabeth Jacobs.
(Hij was weduwnaar van Joanna Hermans.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, geboren te Baarlo rond 1864, wonende te Beesel, overleden aldaar op 21 juni 1939.
    Zij was gehuwd met Johannes Blomen, landbouwer, geboren te Tegelen rond 1866, overleden te Beesel op 19 september 1942, zoon van Johan Martin Blomen en Anna Catharina Huijs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina