Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodora Helena Maria Peeters, geboren te Haelen op 13 mei 1917, wonende aldaar, overleden te Heythuysen (b) op 29 september 2003, begraven te Haelen op 4 oktober 2003, dochter van Peter Hubertus Peeters en Maria Hubertina Odilia Stoks.


Zij is getrouwd te Neer op 5 november 1951 met
Jan Hubert Cortenbach, garagehouder en monteur-bankwerker, geboren te Horst-America op 15 september 1916, wonende te Neer en te Haelen, overleden te Roermond (Z) op 8 april 1977, begraven te Haelen op 13 april 1977, zoon van Constant Cortenbach en Johanna Serro.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina