Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Seems, landbouwer en metselaar, geboren te Buggenum op 29 december 1854, wonende aldaar, overleden te Haelen op 28 augustus 1944, zoon van Jean Seems en Anna Maria Reuten.


Hij is getrouwd te Buggenum op 9 mei 1881 met
Gertrudis Hubertina van Pol, geboren te Buggenum op 19 augustus 1859, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 januari 1932, dochter van Cornelis van Pol en Maria Catharina Curvers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina