Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Guillaume Koonincks.


Hij was gehuwd met
Emile Verhaegen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronille, geboren te Baexem op 23 juni 1749, overleden te Stramproy op 19 maart 1804.
    Zij is getrouwd te Baexem op 6 februari 1768 voor de kerk met Pierre Hoens, geboren te Baexem rond 1730, overleden aldaar op 13 februari 1770, zoon van Mathieu Hoens en Anna Poulussen.
  • 3 : Leonardus, akkerman, geboren te Baexem rond 1754, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 28 augustus 1828.
    Hij was gehuwd (1) met Joanna Vossen, wonende te Heythuysen.
    Hij was gehuwd (2) met Hendrina Coolen, akkervrouw, gedoopt te Heythuysen op 27 april 1765, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 februari 1836, dochter van Mathias Coolen en Petronilla Aben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina