Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Koonincks, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 22 januari 1792, overleden te Hunsel op 29 juli 1851, zoon van Leonardus Koonincks en Hendrina Coolen.


Hij is getrouwd te Baexem op 26 januari 1818 met
Jeanne Verstappen, dienstmeid, geboren te Baexem, gedoopt op 15 juli 1797, wonende te Thorn, overleden te Hunsel op 15 februari 1849, dochter van Renerus Verstappen en Catharina Arets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne Marie, geboren te Hunsel op 28 maart 1818, overleden aldaar op 26 mei 1824.
  • 3 : Doodgeboren kind, geboren te Hunsel op 11 juli 1826.
  • 4 : Renier, geboren te Hunsel op 12 september 1827.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina