Gezinsoverzichten

Versie mei, 2018

Johanna Hubertina Hox, dienstmeid, geboren te Roermond op 26 juli 1828, overleden te Neer op 25 oktober 1871, dochter van Joseph Hox en Anna Maria Damen.


Zij is getrouwd te Horn op 15 april 1861 met
Peter Mathis Keunen, dienstknecht, dagloner en landbouwer, geboren te Velden op 29 juni 1830, zoon van Petrus Keunen en Aldegonda Gerarts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hubertina, geboren te Neer op 28 april 1866, overleden te Horn op 29 september 1866.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de wet op bescherming persoonsgegevens zijn ook de personen die geboren zijn na 1916 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina