Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Peeters, landbouwster, geboren te Haelen op 20 augustus 1835, overleden te Hunsel op 20 oktober 1889, dochter van Joannes Peeters en Anna Dirix.


Zij is getrouwd te Hunsel op 31 mei 1861 met
Peter van Lier, raadslid gemeente Neer en landbouwer, geboren te Neer op 3 maart 1823, overleden aldaar op 15 maart 1869, zoon van Joannes van Lier en Aldegondis Gorissen.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Maria Judith, geboren te Neer op 20 september 1868, overleden te Nederweert op 21 maart 1943.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 29 oktober 1890 met Leonardus Stals, dienstknecht, geboren te Nederweert op 25 november 1863, overleden aldaar op 18 juli 1947, zoon van Theodorus Stals en Petronella Koolen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina