Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Konincks, geboren te Heythuysen op 3 december 1798, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 17 september 1828, zoon van Leonardus Koonincks en Hendrina Coolen.


Hij is getrouwd te Roggel op 27 november 1823 met
Marguerita Delissen, landbouwster, geboren te Heel op 7 juni 1792, wonende te Roggel, overleden aldaar op 4 december 1859, natuurlijke dochter van Anna Elisabeth Delissen.
(Zij is later getrouwd te Roggel op 22 februari 1832 met Antoine Lemmens, dagloner, geboren te Roggel op 21 november 1798, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 januari 1841, zoon van Jean Lemmens en Martina Ulens.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina