Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Hubertus van Lier, landbouwer, geboren te Heythuysen op 7 februari 1899, wonende te Beesel, zoon van Nicolaas van Lier en Johanna Hubertina Vermeulen.


Hij is getrouwd te Beesel op 6 november 1931 (1) met
Maria Hubertina Dewinden, geboren te Beesel op 11 mei 1907, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 februari 1933, dochter van Joannes Engelbertus Hubertus Dewinden en Elisabeth Hubertina Gerards.

Hij is getrouwd te Roggel op 2 november 1934 (2) met
Anna Katharina van de Bogaert, geboren te St Tönis (D) rond 1903, wonende te Roggel, dochter van Martinus van den Bogaert en Anna Gertrud Hermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina