Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Keunen, wonende te Velden.


Zij was gehuwd met
Gerardus Impelmans, wonende te Velden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, geboren te Velden op 21 december 1827, wonende te Arcen en Velden, te Helden en te Neer, overleden aldaar op 17 juli 1867.
    Zij is getrouwd te Arcen en Velden op 12 mei 1854 met Renerus Hubertus Verheijen, landbouwer en pachter Wijnaarden, geboren te Arcen en Velden op 22 december 1825, wonende te Helden, te Arcen en Velden en te Neer op Maaswijnaarden, overleden te Neer op 9 juni 1893, zoon van Arnoldus Verheijen en Catharina Sijbilla Crijnen.
    (Hij is later getrouwd te Arcen en Velden op 4 mei 1868 met Catharina Elisabeth Huberta van Eijndt, dienstmeid, geboren te Arcen op 5 november 1833, wonende te Neer op Maaswijnaarden, overleden te Arcen en Velden op 17 september 1893, dochter van Peter Jacob van Eijndt en Anna Petronella Verhaeg.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina