Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Johannes Arnoldus Hermkens, wonende te Grubbenvorst.


Hij was gehuwd met
Johanna Bollen, wonende te Grubbenvorst.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena, landbouwster, geboren te Grubbenvorst op 16 augustus 1786, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 3 juli 1864.
    Zij is getrouwd te Grubbenvorst op 18 november 1800 met Ludovicus Gerardus Rijs, akkerman en landbouwer, geboren te Beugen op 6 december 1778, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 20 juni 1866, zoon van Wijnandus Rijs en Henriette van der Elzen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina