Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Hubertina Boonen, dienstmeid, geboren te Neer op 9 oktober 1850, wonende te Neer op Kinkhoven en te Nunhem, overleden aldaar op 1 december 1941, dochter van Ludovicus Boonen en Anna Maria Aquarius.


Zij is getrouwd te Nunhem op 16 september 1895 met
Mathias Jeuken, landbouwer en rentenier, geboren te Nunhem op 7 oktober 1859, wonende aldaar, overleden te Haelen op 22 juni 1944, zoon van Mathieu Jeuken en Maria Helena Frantsen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina