Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Renerus Smeets, koopman en meelfabrikant, geboren te Haelen op 8 februari 1821, overleden te Roermond op 23 juli 1903, zoon van Jacques Smidts en Wilhelmina Schreurs.


Hij is getrouwd te Roermond op 25 september 1860 met
Maria Ida van de Winkel, geboren te Roermond op 23 oktober 1829, dochter van Theodorus van de Winkel en Joanna Maria Margaretha Meeuwissen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina