Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonardus Caris, dagloner, geboren te Nunhem op 26 maart 1831, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 juli 1863, zoon van Gerardus Caris en Maria Francisca Jacobs.


Hij is getrouwd te Leuth (D) op 16 februari 1857 met
Maria Anna Nothen, geboren te Kaldenkirchen (D) rond 1809, wonende te Leuth (D) en te Neer, overleden aldaar op 26 november 1862.
(Zij was weduwe van Mathijs Sanders, wonende te Leuth (D).)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Petronella, geboren te Leuth (D) op 8 oktober 1858, wonende te Neer en te Nunhem.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina