Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Guillaume Verwielen, akkerknecht, geboren te Nederweert op 14 september 1807, wonende te Baexem en te Grathem, overleden aldaar op 20 november 1881, zoon van Peter Verwielen en Geertruidis Timmermans.


Hij is getrouwd te Baexem op 23 mei 1839 met
Jeanne Elisabeth op Heij, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 12 oktober 1809, wonende te Baexem en te Grathem, overleden aldaar op 3 juni 1853, dochter van Wilhelmus Ophey en Margaretha Lijssens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Geertrud, landbouwster, geboren te Baexem op 12 maart 1840, overleden te Nederweert op 21 september 1919.
    Zij is getrouwd te Grathem op 6 mei 1867 met Godefrid Coelen, landbouwer, geboren te Hunsel-Ell op 29 maart 1830, overleden te Nederweert op 13 januari 1901, zoon van Francis Kolen en Maria Gertrudis Campen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina