Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hendrix, akkerbouwster, geboren te Helden op 11 september 1796, overleden te Neer op 26 september 1867, dochter van Gerardus Hendrix en Dorothea van Oijen.


Zij is getrouwd te Helden op 10 april 1837 met
Petrus Beurskens, landbouwer en knecht, gedoopt te Neer op 23 mei 1795, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 21 september 1858, zoon van Joannes Josephus Beurskens en Joanne Gommans.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 28 april 1828 met Joanna Luijten, landbouwster, gedoopt te Neer op 1 augustus 1792, wonende te Neer in het Dorp, overleden te Neer op 15 december 1836, dochter van Joannes Luijten en Barbara Daemen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Josef, akkerbouwer, geboren te Neer op 18 oktober 1839, wonende te Neer in de Engelmansstraat, overleden te Neer op 20 oktober 1866.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina