Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johann Bernard Gausselmann, wonende te Holthausen (D).


Hij was gehuwd met
Gertrude Broeckmann, wonende te Holthausen (D).

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrude, geboren te Holthausen (D) op 25 maart 1807, wonende te Neer op Kinkhoven, overleden te Neer op 18 april 1878.
    Zij was gehuwd met Bernardus Wilmer, herbergier, beddenmaker, matrassenmaker, schoenmaker en landbouwer, geboren te Munster (D) op 10 april 1809, overleden te Neer op 3 februari 1888, zoon van Joseph Wilmer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina