Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Beurskens, landbouwer, geboren te Kessel rond 1784, wonende aldaar en te Neer, overleden aldaar op 11 december 1858, zoon van Mathis Beurskens en Elisabeth Timmermans.


Hij is getrouwd te Kessel op 22 oktober 1811 met
Petronel Kamps, akkervrouw, geboren te Grubbenvorst rond 1769, wonende te Kessel, overleden aldaar op 28 april 1837, dochter van Willem Kamps en Beatrix Thijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pieter Jacob, landbouwer, geboren te Kessel op 9 juli 1815, wonende te Neer op de Waije en te Helden, overleden aldaar op 27 februari 1863.
    Hij is getrouwd te Kessel op 21 augustus 1839 met zijn nicht Elisabeth Hermans, dienstmeid, geboren te Helden op 1 oktober 1812, wonende te Neer op de Waije en te Helden, overleden te Tegelen op 26 november 1874, dochter van Jacobus Hermans en Ida Beurskens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina