Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathis Hendrikus Janssen, landbouwer, geboren te Roggel op 2 juni 1905, overleden te Roggel en Neer op 19 januari 1997, begraven te Roggel Heibloem, zoon van Johannes Janssen en Johanna Verstappen.


Hij is getrouwd te Meijel op 8 mei 1933 met
Dorothea Johanna Oomen, geboren te Meijel op 1 juli 1907, wonende te Heythuysen, overleden op 13 september 1992, begraven te Roggel Heibloem, dochter van Bartel Oomen en Maria Kessels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Maria, geboren te Heythuysen op 10 mei 1934, wonende te Roggel, overleden aldaar op 5 juni 1990, begraven aldaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina