Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Wolters, scharenslijper, geboren te Roermond op 9 maart 1819, wonende aldaar.


Hij is getrouwd te Roermond op 2 maart 1846 met
Maria Catharina Zwakhoven, geboren te Venray op 18 maart 1823, wonende te Roermond, dochter van Herman Zwakhoven en Catharina Maria Witz.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan, geboren te Stein rond 1851, wonende te Roermond, overleden te Neer op 1 mei 1855.
  • 2 : Barbara, geboren te Sittard rond maart 1854, wonende te Roermond, overleden te Neer op 18 april 1855.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina