Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Goden, geboren te Horn op 19 juli 1818, overleden te Neer op 12 september 1857, dochter van Jean Paschal Godin en Margareta Evers.


Haar dochter van een onbekende man:
  • 1 : waarschijnlijk Doodgeboren dochter, geboren te Horn op 14 januari 1849.

Zij is getrouwd te Horn op 5 september 1855 (2) met
Cornelis Beijers, dagloner en landbouwer, gedoopt te Neer op 26 maart 1784, overleden aldaar op 4 mei 1867, zoon van Hermanus Beijers en Catharina Oosterbach.
(Hij is eerder getrouwd te Neer op 29 november 1809 met Catharina Nijs, gedoopt te Roggel op 22 april 1784, overleden te Neer op 24 mei 1854, dochter van Jacobus Nijs en Christina Hobus.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina