Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Hubertus Wulms, landbouwer, geboren te Neer op 7 november 1887, wonende te Belfeld en te Kessel, overleden te Helden-Panningen (b) op 9 juli 1973, begraven te Kessel op 11 juli 1973, zoon van Johannes Wulms en Catharina Bongaerts.


Hij is getrouwd te Kessel op 28 april 1927 met
Johanna Catharina Verkoelen, geboren te Kessel op 25 april 1898, wonende aldaar, te Neer op Gerheggen, te Neer in de Steeg en te Kessel, overleden te Venlo (Z) op 31 december 1969, begraven te Kessel, dochter van Gerardus Verkoelen en Gertrudis van Lier.
(Zij is eerder getrouwd te Kessel op 11 augustus 1919 met Jacobus Hubertus Beeren, landbouwer, geboren te Neer op 27 april 1885, wonende te Kessel, overleden te Neer op 5 augustus 1923, zoon van Johannes Hubertus Beeren en Johanna Hubertina Hendrikx.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertus, geboren te Kessel rond 1928, overleden te Roermond op 19 maart 1929.
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Kessel op 9 januari 1934.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina