Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Wulms, geboren te Neer op 8 september 1882, overleden te Tilburg op 2 december 1948, dochter van Johannes Wulms en Catharina Bongaerts.


Zij is getrouwd te Maasbree op 5 februari 1904 (1) met
Renier Hubert Beckers, herbergier, geboren te Maasbree op 16 juni 1872, zoon van Johannes Jacobus Beckers en Anna Gertruij Peeters.

Zij was gehuwd (2) met
Johannes Hendrikus van Gestel, geboren te Hilvarenbeek op 22 maart 1868, overleden te Tilburg op 19 februari 1942, zoon van Henricus van Gestel en Lucia van Iersel.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina