Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathias Houben, landbouwer en dagloner, gedoopt te Haelen op 26 februari 1750, overleden te Roggel op 10 maart 1817, zoon van Joannes Houben en Helena Hendrix.


Hij is getrouwd te Roggel op 1 juli 1816, getrouwd te Heythuysen voor de kerk met
Anne van de Boel, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Barbara, geboren te Roggel rond 1779, overleden aldaar op 8 oktober 1812.
  • 2 : Henriette, geboren te Haelen op 7 augustus 1787, gedoopt te Baexem op 7 augustus 1787.
    Zij was gehuwd met Pierre Guillaume Bungarts, wever en landbouwer, geboren te Amern Sankt Georg (D) op 25 augustus 1791, zoon van Jean Bungarts en Marie Gertrude Tilmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina