Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Aldegonde Tosquiné, gedoopt te Buggenum op 22 april 1712, dochter van Gerardus Tosquiné en Gertrudis Brouwers.


Zij was gehuwd met
Walterus Paulissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrude, geboren te Buggenum rond 1740, overleden te Beesel op 22 maart 1801.
  • 2 : Paulus, dagloner, geboren te Nunhem rond 1751, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 26 april 1819.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 28 augustus 1791 voor de kerk met Sibilla Clerx, akkerbouwster, gedoopt te Neer op 1 oktober 1759, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 23 september 1831, dochter van Jacobus Clexs en Mettildis Schaeps.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina