Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Laukens, wonende te Bree (B).


Zij was gehuwd met
Adrianus Franken, wonende te Bree (B), overleden aldaar op 28 april 1827.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Maria, dienstmeid, geboren te Bree (B) op 27 juni 1810, wonende te Neer, overleden aldaar op 29 maart 1854.
    Zij is getrouwd te Nunhem op 15 mei 1837 met Gerlace van Helden, blauwverver en timmerman, geboren te Neer op 18 december 1805, wonende te Neer op de Baant, overleden te Neer op 1 februari 1869, zoon van Theodorus van Helden en Petronella Spee.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina