Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anne Marie Salemans, geboren te Ittervoort-Ell op 28 juli 1780, overleden aldaar op 4 oktober 1818, dochter van Peter Salimans en Johanna Philipsen.


Zij was gehuwd met
Lambert Gerris, landbouwer, geboren te Stramproy op 5 december 1773, overleden te Hunsel op 28 februari 1845, zoon van Pierre Geris en Helena Geeraets.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Marie Helene, geboren te Ittervoort-Ell op 16 januari 1811.
  • 3 : Jean, geboren te Ittervoort-Ell op 27 november 1814, overleden te Weert op 8 maart 1889.
  • 4 : Doodgeboren zoon, geboren te Ittervoort op 3 oktober 1818.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina