Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henricus Quicken Quicken.


Hij is getrouwd te Haelen op 30 januari 1744 voor de kerk met
Maria Jansen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margarita, gedoopt te Haelen op 11 december 1746, overleden te Buggenum op 7 maart 1825.
    Zij is getrouwd te Haelen op 20 april 1769 voor de kerk met Wilhelmus Joosten, dagloner en landbouwer, gedoopt te Buggenum op 9 juli 1743, overleden aldaar op 26 april 1809, zoon van Petrus Joosten en Maria Hinsen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina